😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

Vinylová plávajúca podlaha (click)

Vinylová plávajúca podlaha, známa aj ako kľuková alebo zámková vinylová podlaha, je obľúbenou voľbou vďaka jednoduchej inštalácii bez lepidla. Inovatívny click systém umožňuje rýchle spojenie jednotlivých panelov, čo ocenia najmä tí, ktorí si radi podlahu položia sami. Táto podlaha ponúka široký výber dizajnov, vrátane imitácií dreva a kameňa, a je odolná voči vlhkosti, čo ju robí ideálnou pre kuchyne a kúpeľne. Kombinuje praktickosť s moderným vzhľadom a je ideálnou voľbou pre jednoduchú inštaláciu a štýlový interiér. Pozrite sa aj na ďalšie typy vinylových podláh.

Prečítajte si ďalšie informácie o vinylových podlahách CLICK .

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Typ dielcov
Viac... Menej
Cena za m2 vr. dopravy
11 46
Trieda kvality
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Celková hmotnosť
6450 g/m2 9674 g/m2
Celková výška
1 mm 6 mm
Počet lamiel v balení
6 12
Rozmery lamiel
Viac... Menej
Obsah balenia (m2)
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Integrovaná podložka (vinyl)
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia. |
37 produktov
Zobraziť 1 - 37 z 37 položiek

Čo je vinylová plávajúca podlaha click?

Vinylová plávajúca podlaha click, známa aj ako zámková alebo kľuková vinylová podlaha, je jedným z najobľúbenejších typov podláh na trhu. Tento inovatívny podlahový systém umožňuje jednoduchú a rýchlu inštaláciu vďaka špeciálnemu click systému, čo je ideálna voľba pre všetkých, ktorí chcú jednoduché a efektívne riešenie. Vďaka tomu, že sa pokladá bez nutnosti použitia lepidla, je proces inštalácie čistý a jednoduchý a zvládne ho takmer každý, kto má základné manuálne schopnosti.

Ukážka vinylovej plávajúcej podlahy so systémom CLICK
Ukážka vinylovej podlahy so systémom CLICK

Výhody vinylové plávajúce podlahy click

  • Jednoduchá inštalácia: Vinylová plávajúca podlaha click sa vyznačuje jednoduchou inštaláciou, ktorú zvládne aj menej skúsený domáci majster. Zámkový systém click zaisťuje pevné spojenie medzi jednotlivými lamelami, čo vytvára stabilnú a odolnú podlahu.
  • Široký výber designov: Tieto podlahy ponúkajú bohatý výber designov a vzorov, od prirodzene vyzerajúcich drevených povrchov až po elegantné kamenné efekty. Vinylová podlaha click tak prináša do každého interiéru jedinečný a moderný vzhľad.
  • Vysoká odolnosť: Povrch vinylovej podlahy click je odolný voči škrabancom, škvrnám a vlhkosti, čo ju robí ideálnou voľbou pre domácnosti s deťmi, domácimi miláčikmi alebo pre priestory s vysokou frekvenciou prevádzky.
  • Jednoduchá údržba: Vinylová plávajúca podlaha click je nenáročná na údržbu. Pravidelné zametanie a občasné vytieranie vlhkým mopom udrží vašu podlahu v perfektnom stave po mnoho rokov.

Kde využiť vinylovú plávajúcu podlahu click?

Tento typ podlahy je všestranný a hodí sa do rôznych miestností v domácnosti komerčných priestoroch. Vinylová plávajúca podlaha click je skvelou voľbou pre obývacie izby, kuchyne, kúpeľne, ale aj pre kancelárie alebo chodby. Vďaka svojej odolnosti a jednoduchej údržbe je ideálny pre miesta s vysokou prevádzkou a náročnými podmienkami.

Ako vybrať správnu vinylovú podlahu?

Výber správnej vinylovej podlahy môže byť náročný vzhľadom na širokú ponuku dizajnov a technológií. Odporúčame si prečítať náš článok o výbere vinylovej podlahy, kde sa dozviete viac o rôznych typoch vinylových podláh a na čo si dať pozor pri ich výbere. Týmto spôsobom si môžete byť istí, že zvolíte podlahu, ktorá bude najlepšie zodpovedať vašim potrebám a očakávaniam.

Ako položiť vinylovú plávajúcu podlahu click?

Pokládka vinylovej plávajúcej podlahy click je jednoduchá a zvládnete ju sami. Aby bol proces čo najjednoduchší a výsledok perfektný, odporúčame si prečítať náš podrobný návod ako položiť vinylovú podlahu. Tento článok vám poskytne všetky potrebné informácie a tipy, ako postupovať krok za krokom.

Prečo si vybrať vinylovú podlahu od nás?

  • doprava na všetko ZADARMO
  • možnosť vrátenia ZADARMO
  • vzorky ZADARMO
  • vizualizácia
  • podrobné poradenstvo
  • široká ponuka dekorov a kvalít
Pozrite sa na ponuku vinylových podláh CLICK

Súvisiace články na blogu:

Ako čistiť vinylovú podlahu?

Ako čistiť vinylovú podlahu?

 

Existuje mnoho druhov čističov na podlahy a my Vám pomôžeme vybrať ten správny.
Čítať viac
Ako vybrať vinylovú podlahu?

Ako vybrať vinylovú podlahu?

 

Aladin Vám poradí, na čo sa sústrediť pri výbere novej vinylovej podlahy.
Čítať viac
Kompletný návod, ako položiť vinylovú podlahu

Kompletný návod, ako položiť vinylovú podlahu

 

Podrobný návod, ako si správne položiť vinylovú podlahu. (inštalácia a montáž)
Čítať viac