😮 Ušetrite až 50 % s Nákupy Ona Dnes! Len do nedele alebo vypredania zásob.

Výpredaj: zvyšky (odrezky) za výhodné ceny ♻️

V tejto kategórii nájdete mnoho malých aj veľkých kusov podlahových krytín, ktoré nám zostávajú v sklade po oreze. Tieto odrezy sú nepoškodené a za veľmi priaznivú cenu. Je možné si vybrať z mnohých materiálov, typov, farieb a veľkostí. Určite nájdete v tejto kategórii podlahovú krytinu akú potrebujete a ešte ušetríte. A tiež šetríme prírodu, že sa tieto odrezy nestanú odpadom.

3 ročná záruka zadarmo

Za svojimi produktmi si stojíme. Takže vy na nich môžete nielen stáť, ale pokojne aj behať, skákať alebo tancovať. 3 roky nad nimi držíme ochrannú ruku.

Filtrujte danú kategóriu

Pôvodný typ produktu
Viac... Menej
Farba
Viac... Menej
Cena vr. dopravy
4 1532
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
0 mm 47 mm
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Ďalšie vlastnosti
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia. |
na stranu
122 produktov
Zobraziť 118 - 122 z 122 položiek
  1. Exkluzívna ponuka: Odrezky sú dostupné vo veľmi obmedzenom množstve, čo zaisťuje, že získate unikátny a vzácny produkt.

  2. Rôzne štýly a vzory: Bez ohľadu na to, či hľadáte moderné pvc podlahy alebo tradičné linoleum, naše odrezky pokrývajú širokú škálu štýlov a vzorov.

  3. Ekonomická voľba pre projekty DIY: Skvelým spôsobom, ako ušetriť peniaze pri stavebných alebo dizajnových projektoch na menšie plochy.

  4. Dokonalé pre Kreatívne Nápady: Vytvorte si vlastný podlahový dizajn alebo experimentujte s kombináciou vzorov a farieb.

  5. Obmedzená Dostupnosť: Zaistite si tieto odrezky čo najskôr, pretože sú k dispozícii iba do vypredania zásob.

  6. Táto výpredajová akcia je jedinečnou príležitosťou pre tých, ktorí chcú získať kvalitné podlahové krytiny za výhodné ceny.

Súvisiace články na blogu:

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

 

Koberce a podlahy majú každý svoje výhody a nevýhody, pokiaľ ide o údržbu a hygienu. Koberce sú pohodlné a pomáhajú zachytávať prach, ale potrebujú pravidelnú údržbu. Podlahy sú ľahšie na upratovanie, ale prach sa na nich môže víriť. Čo by ste si vybrali do svojho domova?
Čítať viac