🤗 Zľava až 32 % na metrážové koberce a podlahy. Využite akciu len do 29. septembra!

My Canyon koberce

Výmena zadarmo

Kiež by ste si ho tak mohli ohmatať, aby ste nesiahli vedľa. Viete čo? Môžete! Vybraný produkt si pokojne doma otestujte, nech ste si istí, že je to ten pravý.

Predstavujeme vám kusové koberce MY CANYON od značky Obsession – špičkové kúsky do vášho interiéru, ktoré vás okamžite oslovia svojim jedinečným 3D efektom a lesklým vlasom. Tieto koberce sú vyrobené z inovatívnej zmesi polypropylénu frisé a polyesteru, čo im dodáva nielen výnimočnú odolnosť, ale aj úžasnú mäkkosť a lesk. Nadchnú vás preto hneď na prvý pohľad aj dotyk. Na rubovej strane nájdete jutu, ktorá zaisťuje stabilitu kobercov a prispieva k ich dlhej životnosti. A to najlepšie? Koberce Canyon sú kompatibilné s podlahovým kúrením, takže vaše nohy budú v teple aj počas najchladnejších zimných dní. Vďaka vysokému shaggy vlasu je chôdza po týchto kobercoch doslova ako prechádzka po oblakoch – mäkká, pohodlná a upokojujúca. Čo sa údržby týka, koberce pravidelne vysávajte, avšak bez použitia kefového nástavca, aby nedošlo k poškodeniu vlasu. Škvrny čistite navlhčenou handričkou.

Či už hľadáte niečo, čo oživí vašu obývaciu izbu, alebo chcete pridať šmrnc do spálne, koberce Canyon sú tou správnou voľbou. Ich elegantný dizajn s 3D efektom pritiahne pozornosť každého návštevníka a váš domov premení na modernú oázu štýlu a komfortu. Nečakajte, kúpte si kúsok neba priamo pod vaše nohy a doprajte si luxus, ktorý si zaslúžite!

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena vr. dopravy
59 61
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
20 mm 20 mm
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia. |
12 produktov
Zobraziť 1 - 12 z 12 položiek

Súvisiace články na blogu:

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

 

Koberce a podlahy majú každý svoje výhody a nevýhody, pokiaľ ide o údržbu a hygienu. Koberce sú pohodlné a pomáhajú zachytávať prach, ale potrebujú pravidelnú údržbu. Podlahy sú ľahšie na upratovanie, ale prach sa na nich môže víriť. Čo by ste si vybrali do svojho domova?
Čítať viac