🤗 Zľava až 32 % na metrážové koberce a podlahy. Využite akciu len do 29. septembra!

My Memphis koberce

Poistenie pri preprave zadarmo

Nikdy neviete, či cestu nezablokuje svorka roztomilých šteniatok alebo z neba nezačnú padať koberce. Kým k vám tovar v poriadku nedorazí, je zodpovednosť na nás.

Objavte kúzlo kusových kobercov MY MEMPHIS od značky Obsession, ktoré prinesú do vášho domova nádych nostalgie vďaka svojim fascinujúcim vintage motívom. Tieto koberce, vyrobené z kvalitného polyesteru, vás okúzlia svojim nízkym strihaným vlasom a sofistikovaným 3D efektom, ktorý dodá hĺbku a charakter každej izbe. Rubová strana z bavlny zaisťuje stabilitu a odolnosť, takže sa nemusíte obávať opotrebenia ani pri každodennom používaní. Koberce MY MEMPHIS sú navyše kompatibilné s podlahovým kúrením, takže vaše nohy budú v teple aj počas chladných zimných dní. A čo viac, nízky vlas umožňuje jednoduché použitie robotických vysávačov, takže udržovanie čistoty bude hračka. Elegantné strapce na kratších stranách a obšitie na dlhších stranách dodávajú kobercu finálny šmrnc, ktorý zaujme každého návštevníka.

Či už ich umiestnite do obývacej izby, kde budú stredobodom priestoru, alebo do spálne, kde vytvoria útulné prostredie pre relaxáciu, koberce MY MEMPHIS sú ideálnou voľbou. Kombinujú praktickosť s estetickým dizajnom, takže sa ľahko zladia s akýmkoľvek interiérom. Prineste si domov kúsok histórie s moderným nádychom a vychutnávajte si luxus a pohodlie každý deň s kobercami MY MEMPHIS. Vdýchnite svojmu domovu nový život s týmto úžasným kúskom!

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena vr. dopravy
52 54
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
8 mm 8 mm
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia. |
6 produktov
Zobraziť 1 - 6 z 6 položiek

Súvisiace články na blogu:

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

 

Koberce a podlahy majú každý svoje výhody a nevýhody, pokiaľ ide o údržbu a hygienu. Koberce sú pohodlné a pomáhajú zachytávať prach, ale potrebujú pravidelnú údržbu. Podlahy sú ľahšie na upratovanie, ale prach sa na nich môže víriť. Čo by ste si vybrali do svojho domova?
Čítať viac