😮 Ušetrite až 50 % s Nákupy Ona Dnes! Len do nedele alebo vypredania zásob.

Lišty

Lišty hrajú kľúčovú úlohu v podlahárstve, kde slúžia nielen estetickým, ale aj praktickým účelom. Podlahové lišty elegantne zakrývajú dilatačné škáry medzi podlahou a stenou, chránia spodnú časť steny pred poškodením a pridávajú dokončený vzhľad celej miestnosti. Prechodové lišty umožňujú hladké a bezpečné prechody medzi rôznymi typmi podlahových krytín, zatiaľ čo ukončovacie lišty poskytujú čistý a upravený vzhľad na okrajoch podláh. Vyrábajú sa z rôznych materiálov, ako sú drevo, plast a kov, čo umožňuje ich prispôsobenie akémukoľvek interiéru. Lišty v podlahárstve teda nielen zdokonaľujú estetiku priestoru, ale taktiež zvyšujú jeho funkčnosť a odolnosť.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Lišty
Viac... Menej
3D panely
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Cena vr. dopravy
1 191
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia. |
na stranu
242 produktov
Zobraziť 79 - 117 z 242 položiek

Podlahové (soklové) lišty

Podlahové lišty sú navrhnuté na estetické a funkčné dokončenie prechodu medzi podlahou a stenou. Slúži na zakrytie dilatačných škár a ochrane spodnej časti steny pred poškodením a nečistotami.

Prechodové (vyrovnávacie) lišty

Prechodové lišty sú určené na vyrovnanie výškových rozdielov medzi rôznymi podlahovými krytinami a na estetické zakrytie prechodov medzi miestnosťami. Sú ideálne na prechody medzi dlažbou, kobercom, laminátom a ďalšími materiálmi. Ponúkajú nielen vizuálne zjednotenie, ale aj zvýšenie bezpečnosti a odolnosti podlahy.

Stropné lišty

Stropné lišty sú využívané na dekoratívne oddelenie stien a stropu, čím dodávajú miestnosti elegantný vzhľad.

Estetické lišty

Estetické lišty sú designovým prvkom, ktorý dodáva miestnosti jedinečný charakter. Môžu byť použité kdekoľvek v interiéri na dekoráciu stien, nábytku alebo na vytváranie rámov a obrazcov. Sú dostupné v širokej škále tvarov, farieb a materiálov, čo umožňuje ich prispôsobenie akémukoľvek štýlu interiéru.

Schodové hrany

Schodové hrany (profily) slúžia na ochranu a estetické dokončenie schodu. Tieto hrany sú navrhnuté tak, aby chránili okraje schodov pred poškodením a zároveň poskytovali bezpečný a pohodlný schod.Sú dostupné v rôznych prevedeniach.

Súvisiace články na blogu:

Ako nainštalovať podlahové lišty

Ako nainštalovať podlahové lišty

 

Tu sa dozviete, ako nainštalovať podlahové lišty, vrátane potrebných nástrojov a základných krokov na dosiahnutie profesionálneho výsledku.
Čítať viac
Ako nainštalovať kobercové lišty

Ako nainštalovať kobercové lišty

 

Aladin radí, ako presne postupovať pri inštalácii kobercových soklových líšt TL55.
Čítať viac