😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

My Noblesse koberce

Vizualizácia zadarmo

Plánovač? Nie je zač! Zadarmo, online, jednoducho.

Vstúpte do sveta luxusu a elegancie s kusovými kobercami MY NOBLESSE od značky Obsession! Tieto nádherné kúsky, vyrobené zo zmesi polyesteru a polyakrylu, prinesú do vášho domova dokonalú harmóniu štýlu a pohodlia. Majú pútavé vintage vzory, ktoré sú zvýraznené 3D efektom. S nízkym strihaným vlasom poskytujú príjemný pocit pod nohami a jednoduchú údržbu, čo z nich robí ideálnu voľbu pre spálne a obývacie izby. Rubová strana z bavlny zaisťuje pevnosť a odolnosť, zatiaľ čo obšitie na dlhších stranách a strapce na kratších dodávajú kobercom jedinečný šmrnc. Kompatibilita s podlahovým kúrením a robotickými vysávačmi znamená, že si môžete užívať príjemné a čisté podlahy bez námahy.

Nielenže skvele vyzerajú, ale taktiež spĺňajú prísne ekologické štandardy, čo dokladá ich certifikát Öeko-Tex. Tento certifikát zaručuje, že sú šetrné k životnému prostrediu a bezpečné pre vaše zdravie. Či už chcete dodať svojmu interiéru nádych elegancie alebo hľadáte pohodlný a štýlový doplnok, koberce MY NOBLESSE sú tou pravou voľbou. Užite si luxus, ktorý si zaslúžite, a premeňte svoj domov na oázu pokoja a štýlu.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena vr. dopravy
83 88
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
7 mm 7 mm
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia. |
10 produktov
Zobraziť 1 - 10 z 10 položiek