My Tallinn koberce

Koberce na mieru

Koberec vám vystrihneme podľa zadania a na chlp presne. V konfigurátore si zvoľte ľubovoľnú farbu, materiál, rozmer aj tvar, a Aladin vám v cuku letu spočíta cenu.

Vitajte v ríši štýlu a praktickosti s kusovými kobercami MY TALLINN od značky Obsession! Tieto koberce z polypropylénu prinesú do vášho domova kombináciu elegancie a odolnosti. Jedná sa o tzv. bouclé koberce, ktoré je možné charakterizovať veľmi krátkymi slučkami namiesto klasického vlasu, čo je ideálnou voľbou pre akýkoľvek interiér či exteriér. Sú navrhnuté s ohľadom na potreby moderných domácností. Sú kompatibilné s podlahovým kúrením, čo zaisťuje komfort v chladných obdobiach, a vďaka svojmu nízkemu profilu sú ľahko udržiavateľné pomocou robotických vysávačov. Starostlivé obšitie na dlhších stranách dodáva kobercom elegantný vzhľad a zvyšuje ich odolnosť v každodennom používaní. Vďaka svojej všestrannosti sa skvele hodí do obývacích izieb, jedální, chodieb, ale aj na terasy a balkóny, kam prinesú modernú a elegantnú atmosféru.

Sú dostupné v širokej palete neutrálnych farieb a designov, aby splnili vaše individuálne estetické preferencie. Užite si jednoduchosť a eleganciu s kobercami MY TALLINN, ktoré nielenže skvele vyzerajú, ale sú aj praktické a odolné. Pridajte do svojho domova nádych luxusu a funkčnosti s kobercami, ktoré sa ľahko prispôsobia každému priestoru!

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena vr. dopravy
42 44
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
2 mm 2 mm
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia. |
6 produktov
Zobraziť 1 - 6 z 6 položiek

Súvisiace články na blogu:

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

 

Koberce a podlahy majú každý svoje výhody a nevýhody, pokiaľ ide o údržbu a hygienu. Koberce sú pohodlné a pomáhajú zachytávať prach, ale potrebujú pravidelnú údržbu. Podlahy sú ľahšie na upratovanie, ale prach sa na nich môže víriť. Čo by ste si vybrali do svojho domova?
Čítať viac