My Twist koberce

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Koberce MY TWIST od značky Obsession sa vyrábajú z polypropylénu a môžu sa pochváliť vysokým shaggy vlasom a dvojito krútenými vláknami. Napriek jednofarebnému prevedeniu dodajú vášmu interiéru jedinečný vzhľad a neuveriteľný komfort. Rubová strana z juty zaisťuje pevnosť a odolnosť. Ďalej sú kompatibilné s podlahovým vykurovaním, takže sa nemusíte obávať studených nôh ani v zimných mesiacoch. Starostlivé obšitie po celom obvode kobercom dodáva elegantný vzhľad a zvyšuje ich životnosť. Certifikát Öeko-Tex je zase zárukou, že boli vyrobené bez použitia škodlivých látok a sú šetrné k životnému prostrediu.

S kobercami MY TWIST prinesiete do svojho domova kombináciu štýlu, komfortu a praktickosti. Sú ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá kvalitný jednofarebný koberec, ktorý sa ľahko snúbi s vybavením domácnosti. Pridajte svojmu interiéru šmrnc s týmito nádhernými kobercami, ktoré vám každý deň ponúknu pocit luxusu a pohodlia.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena vr. dopravy
8 10
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
35 mm 35 mm
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia. |
5 produktov
Zobraziť 1 - 5 z 5 položiek

Súvisiace články na blogu:

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

 

Koberce a podlahy majú každý svoje výhody a nevýhody, pokiaľ ide o údržbu a hygienu. Koberce sú pohodlné a pomáhajú zachytávať prach, ale potrebujú pravidelnú údržbu. Podlahy sú ľahšie na upratovanie, ale prach sa na nich môže víriť. Čo by ste si vybrali do svojho domova?
Čítať viac