:point_right: Padajú ceny kusových kobercov. Využite zľavy až 23 %. :point_left:

Green line vinyl

Kľuková vinylová podlaha Green line s drevenými dekormi je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu estetického vzhľadu dreva s praktickými vlastnosťami vinylu. Ponúka jednoduchú inštaláciu a vysoký komfort pre vašu domácnosť.

Výmena koberca kúpeného inde

U nás majú všetky koberce rovnaké príležitosti. A tak vám za nový vymeníme aj koberec, ktorý ste nekúpili u nás.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Typ dielcov
Viac... Menej
Cena za m2 vr. dopravy
20 22
Trieda kvality
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Celková hmotnosť
6536 g/m2 6536 g/m2
Celková výška
4 mm 5 mm
Počet lamiel v balení
10 10
Rozmery lamiel
Viac... Menej
Obsah balenia (m2)
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Integrovaná podložka (vinyl)
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia. |
4 produkty
Zobraziť 1 - 4 z 4 položiek

Kľukový vinyl Green line s drevenými dekormi predstavuje moderné a praktické podlahové riešenie, ktoré kombinuje estetiku prírodného dreva s funkčnosťou vinylového materiálu. Nižšie sú uvedené hlavné charakteristiky tejto kategórie:

  1. Drevené dekory : Tieto vinyly ponúkajú autentický vzhľad dreva, čo z nich robí ideálnu voľbu pre interiéry, kde je požadovaný prírodný a útulný vzhľad. Moderné tlačové technológie umožňujú realistické zobrazenie drevených textúr a vzorov.

  2. Kľukový systém : Jedná sa o typ pokládky, kde sa jednotlivé lamely spájajú pomocou zámkového mechanizmu, ktorý zaisťuje pevné a presné spojenie bez nutnosti použitia lepidla. Tento systém uľahčuje inštaláciu a umožňuje ľahkú demontáž v prípade potreby.

  3. Integrovaná podložka : Vinyly s integrovanou podložkou poskytujú zvýšený komfort pri chôdzi a zlepšujú zvukovú izoláciu. Integrovaná podložka tiež zjednodušuje inštaláciu, pretože nie je potrebné pokladať dodatočnú vrstvu podložky.

  4. Lamely bez V škáry : Tieto lamely majú rovné hrany bez skosených hrán (V škár), čo vytvára hladší a jednotnejší vzhľad podlahy.

  5. Vhodnosť pre teplovodné kúrenie : Vinyly v tejto kategórii sú navrhnuté tak, aby boli kompatibilné s teplovodným podlahovým kúrením. Majú dobrú tepelnú vodivosť, čo zaisťuje efektívny prenos tepla do miestnosti.

  6. Bez škodlivých látok : Tieto produkty sú vyrobené bez použitia škodlivých látok, ako sú ftaláty a ďalšie chemikálie, ktoré by mohli ohroziť zdravie. To z nich robí bezpečnú voľbu pre domovy s deťmi a domácimi miláčikmi.