Villeroy & Boch 1836 koberce

3 ročná záruka zadarmo

Za svojimi produktmi si stojíme. Takže vy na nich môžete nielen stáť, ale pokojne aj behať, skákať alebo tancovať. 3 roky nad nimi držíme ochrannú ruku.

Prineste do svojho domova šmrnc s bezvlasými kobercami Villeroy & Boch 1836 od značky Hansa Home. Tieto elegantné kúsky, vyrobené z polypropylénu, ponúkajú skvelú kombináciu štýlu, odolnosti a praktickosti. S ich veľmi krátkymi slučkami namiesto klasického vlasu poskytujú nielen pohodlie, ale aj vynikajúcu odolnosť proti opotrebovaniu, čo ich robí ideálnymi pre interiéry aj exteriéry. Latex na rubovej strane zaisťuje, že koberce lepšie držia na svojom mieste, nech už ich umiestnite kdekoľvek. Navyše sú kompatibilné s podlahovým vykurovaním, čo znamená, že si môžete užívať teplo a útulnosť aj počas chladnejších mesiacov. A čo viac, tieto koberce sú skvele prispôsobené pre robotické vysávače, takže údržba je vskutku veľmi jednoduchá. Obšitie po celom obvode im dodáva upravený a elegantný vzhľad. S certifikátom Öeko-Tex potom máte istotu, že boli vyrobené bez použitia škodlivých látok, čo ich robí bezpečnými pre vašu rodinu i životné prostredie. Bez ohľadu na to, kam ich umiestnite – či už na terasu, do obývacej izby alebo do predsiene – vždy prinesú nádych elegancie a praktickosti.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena vr. dopravy
83 85
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
0 mm 0 mm
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia. |
5 produktov
Zobraziť 1 - 5 z 5 položiek

Súvisiace články na blogu:

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

 

Koberce a podlahy majú každý svoje výhody a nevýhody, pokiaľ ide o údržbu a hygienu. Koberce sú pohodlné a pomáhajú zachytávať prach, ale potrebujú pravidelnú údržbu. Podlahy sú ľahšie na upratovanie, ale prach sa na nich môže víriť. Čo by ste si vybrali do svojho domova?
Čítať viac