🤗 Zľava až 32 % na metrážové koberce a podlahy. Využite akciu len do 29. septembra!

Villeroy & Boch 1856 rohožky

Čistenie kusových kobercov

Vaše koberce vieme dať do pucu. Vyzdvihneme je a zase vrátime, až absolvujú kúpeľnú kúru. Cenu zistíte na pár kliknutí a doprava je vždy zadarmo..

Predstavujeme vám rohožky Villeroy & Boch 1856 značky Hanse Home. Tieto rohožky, vyrobené z kokosového vlákna, nielenže skvele vyzerajú, ale taktiež poskytujú vynikajúcu odolnosť a praktickosť. S ich vysokým vlasom sú ideálne na zachytenie nečistôt a vlhkosti z vašich topánok, takže váš domov zostane čistý a suchý. PVC na rubovej strane zaisťuje, že rohožky pevne držia na svojom mieste a nešmýkajú. Tento protišmykový povrch je ideálny ako na vonkajšie použitie, tak na interiér, čo znamená, že rohožky môžete umiestniť pred vchodové dvere, do predsiene alebo chodby. Nech už ich použijete kdekoľvek, tieto rohožky vždy prinesú nádych elegancie a praktickosti. Vďaka prírodnému kokosovému vláknu sú nielen odolné, ale aj ekologické. Sú navrhnuté tak, aby odolali náročným podmienkam, či už vonku alebo vo vnútri, a pritom stále vyzerali skvele.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena vr. dopravy
44 46
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
23 mm 23 mm
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia. |
4 produkty
Zobraziť 1 - 4 z 4 položiek

Súvisiace články na blogu:

Ako sa starať o čistiace zóny: Udržujte ich dlho pekné a funkčné

Ako sa starať o čistiace zóny: Udržujte ich dlho pekné a funkčné

 

Čistiace zóny pomáhajú udržať interiér čistý a suchý, ale pre ich dlhú životnosť je potrebná pravidelná údržba, ako je vysávanie, umývanie a hĺbkové čistenie. Každý typ materiálu, od kobercov po gumové a hliníkové rohože, vyžaduje špecifickú starostlivosť. Pravidelná kontrola a opravy poškodených častí zaistí, že čistiaca zóna zostane dlho funkčná a estetická.
Čítať viac
Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

 

Koberce a podlahy majú každý svoje výhody a nevýhody, pokiaľ ide o údržbu a hygienu. Koberce sú pohodlné a pomáhajú zachytávať prach, ale potrebujú pravidelnú údržbu. Podlahy sú ľahšie na upratovanie, ale prach sa na nich môže víriť. Čo by ste si vybrali do svojho domova?
Čítať viac