😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

Villeroy & Boch 1869 koberce

Garancia nákupu za najnižšiu cenu

Preplatky sa pečú! Včera kúpené, dnes zlacnené? To nepoteší. Teda ako kde. U nás to nevadí. Až 60 dní od nákupu vám rozdiel v cene vrátime.

Privítajte vo svojom domove eleganciu a pohodlie s kusovými kobercami Villeroy & Boch 1869 od značky Hanse Home. Tieto kúsky, vyrobené z kvalitného polypropylénu, prinesú dokonalú kombináciu štýlu a praktickosti, ktorú ocení každý milovník útulného domova. Stredne vysoký strihaný vlas je nielen príjemný na dotyk, ale aj skvele odoláva opotrebovaniu, takže sa hodí do akéhokoľvek interiéru. Rubová strana s latexom zaisťuje, že koberce lepšie držia na svojom mieste, čo je ideálne pre domácnosti s deťmi alebo domácimi miláčikmi. Tieto koberce sú kompatibilné s robotickými vysávačmi, takže upratovanie bude rýchle a efektívne bez toho, aby ste museli zdvihnúť prst. Navyše sú vhodné aj na vykurované podlahy, čo znamená, že si môžete užívať teplo a pohodlie aj počas chladných zimných mesiacov. Obšitie po celom obvode im dodáva elegantný a upravený vzhľad. Vďaka certifikátu Oeko-Tex máte istotu, že koberce boli vyrobené bez použitia škodlivých látok, čo ich robí bezpečnými pre vašu rodinu i životné prostredie. Urobte zo svojho domova miesto, kde sa budete cítiť ako v luxusnom hoteli, a nechajte sa rozmaznávať mäkkosťou a eleganciou týchto úžasných kobercov.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena vr. dopravy
128 130
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
11 mm 11 mm
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia. |
12 produktov
Zobraziť 1 - 12 z 12 položiek