😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

Villeroy & Boch 1748 koberce

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Objavte kúzlo kusových kobercov Villeroy & Boch 1748 značky Hanse Home, ktoré do vášho domova prinesú eleganciu a teplo. Sú vyrobené z vysoko kvalitnej vlny, ktorá zaisťuje ich mäkkosť a odolnosť. Rubová strana je z bavlny, čo pridáva na stabilite a zaručuje dlhú životnosť. Vďaka nižšiemu slučkovému vlasu sa ľahko udržujú a sú ideálne pre každodenné použitie. Skvele sa hodí do všetkých miestností vášho domova, vrátane priestorov s vykurovanými podlahami. Koberce sú vyrábané tradičnou metódou hand-loom, čo znamená, že každý kus je originál so starostlivo spracovanými detailmi. Tento spôsob výroby zaisťuje vysokú kvalitu a jedinečný vzhľad, ktorý žiadny stroj nemôže napodobniť. Každý koberec je tak trochu umeleckým dielom, ktoré dodá vášmu interiéru osobitý charakter.

Koberce Villeroy & Boch 1748 sú nielen krásne na pohľad, ale aj praktické. Sú navrhnuté tak, aby dobre izolovali chlad, čo z nich robí perfektnú voľbu pre tých, ktorí chcú kombinovať štýl s funkčnosťou. Či už ich umiestnite do obývacej izby alebo spálne, vždy budú pôsobiť ako sofistikovaný doplnok, ktorý zaujme na prvý pohľad.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena vr. dopravy
34 178
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
7 mm 7 mm
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia. |
13 produktov
Zobraziť 1 - 13 z 13 položiek