:point_right: Padajú ceny kusových kobercov. Využite zľavy až 23 %. :point_left:

Čalúnené akustické panely

Čalúnené akustické panely výrazne premenia bežný interiér na sofistikovaný a štýlový priestor. Vďaka svojej všestrannosti a dizajnovým možnostiam môžu tieto panely premeniť akýkoľvek interiér na elegantný a harmonický priestor. Miestnosti, ktoré by inak pôsobili stroho alebo neútulne, môžu získať nový rozmer, farebnosť a hĺbku. Čalúnené panely tiež prispievajú k vytvoreniu útulného a pohodlného prostredia, ktoré pozýva k odpočinku a relaxácii. Ďalšou veľkou výhodou je zníženie hlučnosti v priestore a zlepšenie akustiky v miestnosti.

Expresné vybavenie reklamácie

O vašu priazeň pretekáme aj s časom. Preto 99% reklamácií vyriešime v rekordnom čase do 5 pracovných dní. Keď už je niečo v neporiadku, šprintujeme na nápravu.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena vr. dopravy
7 13
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia. |
17 produktov
Zobraziť 1 - 17 z 17 položiek
Čalúnené panely predstavujú nielen estetický prvok, ale aj výrazne zlepšujú akustiku miestnosti. Ponúkame dva typy panelov: Luna a Riwiera. Panely Luna sú vyrobené z hrubšieho textilu a vytvárajú esteticky neutrálnejší dizajn. Naopak panely Riwiera sa pýšia jemnejším a lesklejším textilom, ktorý prepožičiava priestoru luxusný a výrazný vzhľad. Oba typy panelov sú ideálne pre miestnosti vyžadujúce zlepšenie akustiky. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave panelov nedochádza k odrážaniu zvuku, ktorý je naopak pohlcovaný. Tento proces zabraňuje vzniku ozveny a zaisťuje čistejší zvuk bez nežiaduceho šumu. Čalúnené panely sú vynikajúcou voľbou pre rokovacie miestnosti, konferenčné sály, kancelárie aj ako estetický prvok do obývacej izby či spálne.