🤗 Zľava až 32 % na metrážové koberce a podlahy. Využite akciu len do 29. septembra!

e-blitz koberce

Rad e-blitz predstavujú objektové koberce, ktoré znesú vysokú mieru záťaže, výborne hodia do komerčných interiérov s intenzívnym používaním, ako sú obchodné domy, školy a kancelárie. Tieto koberce sú vyrobené z vysoko kvalitného polyamidového vlákna, ktoré sa vyznačuje mimoriadnou odolnosťou proti treniu a opotrebovaniu. Vďaka tejto vlastnosti si koberce dlhodobo udržujú svoj vzhľad a funkčnosť aj v náročných podmienkach. Výborná tvarová pamäť vlákna zaisťuje, že aj po dlhodobom zaťažení dochádza k aspoň čiastočnému narovnaniu vlákien, čo predlžuje životnosť a estetický vzhľad kobercov. Krátky slučkový vlas je nielen odolný, ale aj veľmi ľahký na údržbu, čo zaisťuje, že koberce zostanú čisté a upravené s minimálnym úsilím. O vysokej odolnosti kobercov svedčí aj to, že sú vhodné na inštaláciu na silne zaťažených schodiskách a pod kolieskovými stoličkami s tvrdými kolieskami bez toho, aby došlo k ich poškodeniu. Na rubovej strane sú koberce opatrené kompaktným podkladom zo syntetickej juty (AB mriežka), ktorý efektívne tlmí kročajový aj priestorový hluk. V neposlednom rade sú tieto koberce vhodné aj pre alergikov, čo ich robí ideálnou voľbou pre rôzne typy komerčných priestorov.

Rada od dizajnérky zadarmo

Ste v dizajne stratenia ako Aladin v jaskyni? Nechajte si poradiť od našej bytovej dizajnérky. Pár odpovedí, a máte doma útulno, že sa vám nebude chcieť do práce.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Šírka role
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena vr. dopravy
21 23
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
3 mm 3 mm
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia. |
18 produktov
Zobraziť 1 - 18 z 18 položiek

Súvisiace články na blogu:

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

 

Koberce a podlahy majú každý svoje výhody a nevýhody, pokiaľ ide o údržbu a hygienu. Koberce sú pohodlné a pomáhajú zachytávať prach, ale potrebujú pravidelnú údržbu. Podlahy sú ľahšie na upratovanie, ale prach sa na nich môže víriť. Čo by ste si vybrali do svojho domova?
Čítať viac