🤗 Zľava až 32 % na metrážové koberce a podlahy. Využite akciu len do 29. septembra!

Rubin koberce

Metrážne koberce Rubin sú ideálnou voľbou pre komerčné priestory, kde je kladený dôraz na vysokú odolnosť a dlhú životnosť. Tieto koberce spadajú do záťažovej triedy 32, čo znamená, že sú navrhnuté tak, aby odolávali intenzívnej prevádzke a každodennému opotrebovaniu. Dizajn kobercov Rubin je obzvlášť zaujímavý vďaka svojmu čiarkovanému vzoru v dvoch farebných kombináciách. Tento vzor nielen že pridáva kobercom moderný a elegantný vzhľad, ale taktiež môže pomôcť opticky zväčšiť a rozjasniť priestor, čo je ideálne pre komerčné priestory, kde je dôležité vytvoriť príjemné a atraktívne prostredie. Koberce Rubin majú slučkový vlas, ktorý je veľmi praktický a ľahko sa udržuje, čo je kľúčové v komerčných prostrediach, kde je potrebné často upratovať a udržiavať vysokú úroveň čistoty. Materiál použitý pri výrobe kobercov Rubin je polypropylén, čo je syntetické vlákno známe svojou odolnosťou proti škvrnám a jednoduchou údržbou. Koberce z polypropylénu sú tiež odolné proti vlhkosti a plesniam, čo prispieva k ich dlhej životnosti a zachovaniu estetického vzhľadu aj pri intenzívnom používaní. Vďaka AB mriežkovému podkladu sú tieto koberce nielen stabilné, ale aj jednoduché na inštaláciu. Jednou z veľkých výhod týchto kobercov je ich kompatibilita s podlahovým vykurovaním. To znamená, že ich možno bez obáv použiť v priestoroch, kde je zaistené pohodlie a tepelný komfort vďaka moderným technológiám vykurovania. Celkovo sa dá povedať, že metrážne koberce Rubin predstavujú skvelú investíciu pre akýkoľvek komerčný priestor vďaka svojej odolnosti, praktickosti a estetickému dizajnu.

Široký sortiment a unikátny tovar

Správny srdcár pre koberec aj cez hranice skočí! A tak náš Aladin precestoval celý svet, aby mal na e-shope naozaj unikátne kúsky. Napríklad kolekciu Mujkoberec Original.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Šírka role
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena vr. dopravy
13 15
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
2 mm 2 mm
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia. |
8 produktov
Zobraziť 1 - 8 z 8 položiek

Súvisiace články na blogu:

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

 

Koberce a podlahy majú každý svoje výhody a nevýhody, pokiaľ ide o údržbu a hygienu. Koberce sú pohodlné a pomáhajú zachytávať prach, ale potrebujú pravidelnú údržbu. Podlahy sú ľahšie na upratovanie, ale prach sa na nich môže víriť. Čo by ste si vybrali do svojho domova?
Čítať viac