🤗 Zľava až 32 % na metrážové koberce a podlahy. Využite akciu len do 29. septembra!

Canadian Design Premium vinyl

Vinylová podlaha CANADIAN DESIGN Premium patrí medzi kľukové rigidné vinyly. Hlavnou prednosťou je zloženie z niekoľkých vrstiev, ktoré prinášajú krytine odolnosť a stálosť. Spodnú vrstvu tvorí integrovaná podložka, na ktorú nadväzuje vyrovnávacia vrstva s pevným minerálnym jadrom. Toto jadro, ktoré zaisťuje vyššiu kvalitu a trvanlivosť podlahy, zároveň znižuje požiadavky na podklad a vďaka svojej tuhosti sa označuje ako SPC RIGID. Dekoratívna vrstva je veľmi realistická a vyzerá ako skutočná drevená doska. Ochranná vrstva na povrchu zvyšuje odolnosť podlahy a uľahčuje jej údržbu. Tieto zámkové vinyly sú ideálne na podlahové vykurovanie, sú úplne vodeodolné, neobsahujú škodlivé látky a majú pevné zámky 2G Välinge. Vyznačujú sa trvanlivosťou, stabilitou, protišmykovými vlastnosťami, skvelou akustikou a príjemným teplým pocitom na dotyk. Ďalšou výhodou je jednoduchá inštalácia, pretože podlahu môžete položiť na akýkoľvek bežný povrch, ako je betón alebo keramická dlažba, pokiaľ je povrch dobre pripravený, čistý a vyrovnaný. Canadian design premium sa od štandardného vinylu Canadian design líši väčšou šírkou a vyššou odolnosťou proti záťaži.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Typ dielcov
Viac... Menej
Cena za m2 vr. dopravy
31 33
Trieda kvality
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Celková hmotnosť
9674 g/m2 9674 g/m2
Celková výška
5 mm 6 mm
Počet lamiel v balení
8 8
Rozmery lamiel
Viac... Menej
Obsah balenia (m2)
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Integrovaná podložka (vinyl)
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia. |
4 produkty
Zobraziť 1 - 4 z 4 položiek

Súvisiace články na blogu:

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

 

Koberce a podlahy majú každý svoje výhody a nevýhody, pokiaľ ide o údržbu a hygienu. Koberce sú pohodlné a pomáhajú zachytávať prach, ale potrebujú pravidelnú údržbu. Podlahy sú ľahšie na upratovanie, ale prach sa na nich môže víriť. Čo by ste si vybrali do svojho domova?
Čítať viac