Gobelin koberce

Výnos na poschodie

Schody? Nie je problém. Svaly? Tiež nie! Koberec vám vo dvojici dopravíme nahor a vy budete len ukazovať smer. A ak ste v kondícii a chýba vám len parťák, plácneme si tiež. Výnos si môžete objednať v košíku..

Kolekcia GOBELIN od značky Hanse Home ponúka štýlové a praktické riešenie pre váš interiér. Koberce sú vyrobené zo zmesi polyesteru, akrylu a bavlny, čo im zaisťuje vysokú odolnosť a dlhú životnosť. Vďaka gumovej rubovej strane sú protišmykové, takže sa nemusíte báť ich pohybu po podlahe. S nízkym profilom a bez klasického vlasu sú navyše jednoduché na údržbu – stačí ich jednoducho povysávať alebo ošetriť kobercovou penou. Tieto koberce sa perfektne hodia do obývacích izieb, spální alebo jedální. Vďaka ich vlastnostiam sú kompatibilné s kolieskovou stoličkou aj robotickými vysávačmi, čo ich robí praktickou voľbou aj pre moderné domácnosti. Sú vhodné aj na podlahy s podlahovým vykurovaním, a to zaručuje komfort aj v chladnejších mesiacoch. Koberce sú lemované po celom obvode, čo pridáva na ich estetike aj odolnosti. Vďaka certifikátu Oeko-Tex potom máte istotu, že sú vyrobené bez použitia škodlivých látok. Kolekcia GOBELIN je tak ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spojenie štýlu, kvality a praktickej funkčnosti.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena vr. dopravy
22 84
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia. |
12 produktov
Zobraziť 1 - 12 z 12 položiek

Súvisiace články na blogu:

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

Koberce vs. podlahy: Aká je náročnosť na údržbu?

 

Koberce a podlahy majú každý svoje výhody a nevýhody, pokiaľ ide o údržbu a hygienu. Koberce sú pohodlné a pomáhajú zachytávať prach, ale potrebujú pravidelnú údržbu. Podlahy sú ľahšie na upratovanie, ale prach sa na nich môže víriť. Čo by ste si vybrali do svojho domova?
Čítať viac