😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

Protišmyková úprava kobercov - len u nás!

 Aktualizované:

Udržať koberec na jednom mieste, bez toho, aby ste ho museli zaťažovať nábytkom, býva občas nadľudská úloha. Preto väčšina z nás skôr alebo neskôr po obstaraní kusového koberca zamieri do obchodu znova, tentoraz pre protišmykovú podložku.

V obchode si prejdete rôzne typy a štýly, vyberiete a zakúpite niekoľko metrov tejto podložky, doma položíte k vášmu cestujúcemu kobercu, podložku rozstriháte na požadovanú veľkosť, koberec zdvihnete a perfektne podložíte. Teraz už sa vám s najväčšou pravdepodobnosťou nestane, že by ste po koberci pošmykli alebo že by ho pri hre vaši zvierací miláčikovia odsunuli.

Ide to aj lepšie!

Protišmyková úprava kobercov je pohodlnejšia, praktickejšia, rýchlejšia a bezpečnejšia!

Aladin v spolupráci s našimi kobercovými odborníkmi vymyslel špeciálny latexový protišmykový náter na koberce . Už nikdy sa vám tak nestane, že by váš koberec poletoval po miestnosti.

Stačí otvoriť fľaštičku, pohodlne naniesť aplikátorom náter na rubovú časť koberca, počkať pár sekúnd a na koberci sa vytvorí flexibilná vrstva, ktorá zamedzí pohybu koberca aj po klzkej podlahe. Náter sa aplikuje priamo z fľaše. Kusový koberec potrite po celej jeho ploche v pruhoch s ideálne 10 centimetrovými rozostupmi.

Ak si ale práve kupujete koberec nový , môžete aplikáciu nechať na našich odborníkoch. Pri nákupe stačí zaškrtnúť políčko „Chcem protišmykovú úpravu“ a domov vám dorazí koberec s už naneseným náterom.

Flexibilný protišmykový náter zakúpite len u nás - štvrť litra vystačí na 4 m2. Navyše sa ani nemusíte báť, že by náter poškodil vašu podlahu alebo že by ste koberec nemohli vyprať v práčke. Náter je šetrný ako k podlahe, tak aj ku kobercu a znesie aj prací cyklus na 40 C.

Preto neváhajte a urobte váš domov zase o niečo bezpečnejšie.

Impregnácia vo fľaštičke

Viete, že u nás nájdete
protišmykový náter vo fľaštičke ?



Fľaštičku protišmykového náteru môžete zakúpiť tu.

Súvisiace články z kategorie Aladinov radca

Vonkajšie koberce: Ako vybrať ten pravý pre váš balkón, terasu, pergolu či záhradu

Vonkajšie koberce: Ako vybrať ten pravý pre váš balkón, terasu, pergolu či záhradu

 

Máte balkón alebo terasu a chcete im dodať šmrnc? Vonkajšie koberce sú skvelým riešením, ktoré zlepší vzhľad a pohodlie vášho vonkajšieho priestoru. Vyberte správny materiál, farbu aj veľkosť a váš balkón sa tak premení na útulné miesto, kde budete radi tráviť čas!
Čítať viac
Ako sa starať o čistiace zóny: Udržujte ich dlho pekné a funkčné

Ako sa starať o čistiace zóny: Udržujte ich dlho pekné a funkčné

 

Čistiace zóny pomáhajú udržať interiér čistý a suchý, ale pre ich dlhú životnosť je potrebná pravidelná údržba, ako je vysávanie, umývanie a hĺbkové čistenie. Každý typ materiálu, od kobercov po gumové a hliníkové rohože, vyžaduje špecifickú starostlivosť. Pravidelná kontrola a opravy poškodených častí zaistí, že čistiaca zóna zostane dlho funkčná a estetická.
Čítať viac
Ako vybrať podlahovú lištu: Sprievodca pre každého

Ak vybrať podlahovú lištu: Sprievodca pre každého

 

Výber podlahovej lišty je kľúčovým krokom pri dokončovaní interiéru, ktorý môže výrazne ovplyvniť celkový vzhľad miestnosti. Zvážte, či chcete opticky zväčšiť alebo zmenšiť priestor, a vyberte lišty v kontrastnej alebo rovnakej farbe ako podlaha, aby zodpovedali vášmu dizajnovému zámeru.
Čítať viac