:point_right: Padajú ceny kusových kobercov. Využite zľavy až 23 %. :point_left:

Aladinův kabinet kuriózních kousků

 Aktualizované:

Hranica medzi originalitou a bizarnosťou býva niekedy tenká. A zákazník sa nehnevaj, keď ju náš Aladin niekedy prekročí. V sklade má totiž aj kúsky, ktoré nie sú úplne pre každého. Napriek tomu svojou originalitou a výnimočnosťou môžu chytiť za srdce. Posúďte sami, či je to infarkt, alebo láska.

Pizza v jednom kole

Možno máte v génoch talianskych predkov, možno sa práve snažíte zbaliť mladíka s čiernymi vlasmi a menom Giuseppe. Nech je to akokoľvek, ak sa vám o pizze aj zdá, tento koberček sa vám dokotúľa priamo do srdca. Vyzerá ako čerstvo upečený a piknik v parku s ním bude vážne štýlovka. Len pozor, nech vám ho niekto neohryzie.



Chcem pizza koberec!
Pizza

Hrá do noty

„A predsa sa točí!“ vraj nepovedal Galileo. Milovník gramofónových dosiek a gramofónu by ale mohol. Tiež by mohol chcieť doma koberec, ktorý jeho vášeň pre hudbu zapísanú v drážke čierneho kotúča ukáže svetu. Či už hráte v klube alebo len doma pre mačku a pár pavúkov, toto sa vám bude páčiť.





Chcem gramofónový koberec!
Vinylová doska

Basketball navždy

Malí basketbalisti aj basketbalistky niekedy basketbal milujú tak, že by s loptou pokojne spali a snívali o dvojtakte a Jordanovi. Zatiaľ čo reálna batoľa by asi tlačila, tento shaggy koberec nebude. Naopak do neho môžu každé ráno zaboriť nohy a predstaviť si, ako vyskočia dva metre vysoko a zaskórujú.



Chcem basketbalový koberec!
Basketbalová lopta

Tvoja viera ťa uzdraví

Ježiš Kristus priniesol útechu do mnohých sŕdc. Pokiaľ vás viera drží nad vodou av rozbúrenej dobe ukazuje smer, možno sa vám zapáči tento koberec. Môže visieť na stene a pripomínať vám, že nie ste sami. Že tu pre vás vždy niekto je.



Chcem boží koberec!
Ježiš Kristus

Dobré ráno, č****i!

Jedni ju milujú, druhí nenávidia. Pokiaľ trošku ostrejšie vyjadrovanie pasuje k vašej šálke humoru, budete patriť k tej prvej skupine. Potom oceníte, že jedna z našich najpredávanejších rohožiek vyjadrí, čo možno máte na jazyku. Pretože dobré ráno sa dá popriať aj netradične.



Chcem vtipnú rohožku!
Dobré ráno


Pozrite sa na všetky kuriózne koberce

Súvisiace články z kategorie Inšpirácie a súčasné designové trendy

„WOLLY“ nadčasový koberec so vzhľadom vlny

„WOLLY“ nadčasový koberec se vzhledem vlny

 

Koberec „Wolly“ kombinuje luxusný vzhľad vlny s praktickosťou polypropylénu, ktorý zaručuje ľahkú údržbu a odolnosť proti škvrnám. S nadčasovým dizajnom a možnosťou výberu z rôznych farieb a rozmerov je ideálnou voľbou na vytvorenie útulného a štýlového domova.
Čítať viac
Patchwork koberce: Krása, história a nadčasovosť

Patchwork koberce: Krása, história a nadčasovosť

 

Patchwork koberce sú unikátne vďaka svojej dlhej histórii. Dodnes sa vyrábajú ručne spojením menších častí rôznych kobercov z materiálov ako vlna, bavlna či hodváb, čo zaručuje ich originalitu a odolnosť. Sú veľmi univerzálne a skvele sa hodia do rôznych interiérov, kde oživujú priestor svojou farebnosťou a originalitou.
Čítať viac
Umelé rastlinné panely

Rostlinné dekorační nástěnné panely

 

Predstavujeme vám závesné zelené panely, ktoré napodobňujú vzhľad živých rastlín bez nutnosti údržby, svetla alebo vody. Takže ak ste tak zdatní pestovatelia, že vám chcípne aj kaktus, s týmito panelmi budete mať džungľu doma alebo vonku úplne bez starostí!
Čítať viac