😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

Rostlinné dekorační nástěnné panely

 Aktualizované:

Zelené panely

Ak niečo vyzerá dobre na stene, sú to rastliny. Relaxačná zelená a stovkami tisíc rokov preverené tvary listov. Presne tak sú navrhnuté naše závesné zelené panely. Nepotrebujú svetlo ani vodu, takže s nimi môžete mať džungľu úplne kdekoľvek.

Umelý rastlinný panel RUBY

Bez údržby as jednoduchou inštaláciou

Že nie ste žiadny záhradník? A nechcete sa starať o zalievanie alebo výživu? So zelenými panelmi nemusíte. Nepotrebujú od vás vôbec nič, len prvotnú inštaláciu, ktorú zvládnete ľavú zadnú. Panely stačí poskladať vedľa seba a privŕtať na stenu. Sú variabilné, takže si len vyberiete počet kusov a nainštalujete ich v rozmere, aký sa vám páči najviac. Stačí vám zelený obraz alebo chcete celú rastlinnú stenu?

Umelý rastlinný panel FRESH LIGHT

Mach aj papradie

Ponúka sa v mnohých variantoch lístie, takže si vyberiete presne podľa svojho gusta. Panely s rastlinami farbou i výškou pripomínajúcou mach aj s poriadne bujnou a rôznorodou vegetáciou, ktorá zo steny vystupuje do priestoru. Rastlinky sú na dva kroky od živých na nerozoznanie.

Umelý rastlinný panel ABBEY MOSS

Na von aj na doma

Panely vydržia UV žiarenie, takže ich bez obáv môžete umiestniť aj von. Zazeleniť nimi treba balkón alebo terasu. Veľkú parádu samozrejme urobia aj vo vnútri. Sú dokonalé do obývačky, hotelovej loby, čakární u doktora aj na steny obchodov a reštaurácií. Ľahko ich opláchnete hadicou a ich krása vydrží veky.

Umelý rastlinný panel AVA WONDER
Pozrite sa na ponuku umelých rastlinných panelov

Súvisiace články z kategorie Inšpirácie a súčasné designové trendy

„WOLLY“ nadčasový koberec so vzhľadom vlny

„WOLLY“ nadčasový koberec se vzhledem vlny

 

Koberec „Wolly“ kombinuje luxusný vzhľad vlny s praktickosťou polypropylénu, ktorý zaručuje ľahkú údržbu a odolnosť proti škvrnám. S nadčasovým dizajnom a možnosťou výberu z rôznych farieb a rozmerov je ideálnou voľbou na vytvorenie útulného a štýlového domova.
Čítať viac
Patchwork koberce: Krása, história a nadčasovosť

Patchwork koberce: Krása, história a nadčasovosť

 

Patchwork koberce sú unikátne vďaka svojej dlhej histórii. Dodnes sa vyrábajú ručne spojením menších častí rôznych kobercov z materiálov ako vlna, bavlna či hodváb, čo zaručuje ich originalitu a odolnosť. Sú veľmi univerzálne a skvele sa hodia do rôznych interiérov, kde oživujú priestor svojou farebnosťou a originalitou.
Čítať viac
Predstavenie kobercových štvorcov: praktické riešenie pre váš interiér

Predstavenie kobercových štvorcov: praktické riešenie pre váš interiér

 

Kobercové štvorce sú skvelou voľbou, pokiaľ chcete hravo vylepšiť svoj interiér! Môžete si jednoducho vytvoriť vlastné vzory, ľahko ich nainštalovať a keď sa niečo pokazí, vymeníte len jeden dielec. Sú odolné, udržateľné a vďaka rôznym farbám a materiálom vám umožnia vniesť do priestoru poriadnu dávku kreativity.
Čítať viac