😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

„WOLLY“ nadčasový koberec se vzhledem vlny

 Aktualizované:

Pokiaľ by sme mali vybrať jeden koberec, ktorý splní veľké nároky na dizajn a zároveň ponúkne úžasné vlastnosti, vybrali by sme „Wollyho“.

Vzhľadom veľmi pripomína luxusné vlnené koberce, je ale vyrobený z polypropylénových vlákien, ktoré zaručujú pevnosť a odolnosť voči škvrnám a opotrebovaniu. Oproti vlnenému kobercu nepúšťa chlp, čím sa jeho údržba stáva oveľa jednoduchšia. Špeciálnou tepelnou úpravou heatset, navyše získal ďalšie vlastnosti, ktoré ocenia väčšie domácnosti. Vlákna sú trvalo narovnané, sú veľmi odolné a farebne stále. Koberec Wolly vás presvedčí aj priaznivou cenou a množstvom rozmerov, vrátane kruhu a sady troch kobercov vhodných k manželskej posteli.

Kusový koberec Wolly

Slučková väzba tohto koberca pripomína jemné kvety bavlníka, prechádzka po Wollym sa stane vašou obľúbenou činnosťou.

Skvelú tepelnú aj zvukovú izoláciu zaistí rubová strana koberca. Filcová vrstva ochráni vaše chodidlá pred chladom a okrem toho ponúkne aj mäkší došľap. Wolly je vhodný aj na podlahové vykurovanie a je kompatibilný s robotickým vysávačom.

Koberec má veľmi jemné farebné prechody vo vlase, ktoré ešte podporia jeho priestorový efekt, farebnosť odráža prírodné tóny, svetlo krémový odtieň pôsobí veľmi luxusne. Tmavší variant obsahuje viac vlákien s hnedým odtieňom, vytvára výraznejšie melírovanie. Milovníkom chladných odtieňov bude najviac vyhovovať elegantný šedý variant.

Nadčasový a neutrálny dizajn koberca Wolly ho robí veľmi variabilným, pristane akejkoľvek podlahe a je vhodný takmer do každého štýlu interiéru.

Kusový koberec Wolly

V spoločných priestoroch dostane väzba koberca najviac možností vyniknúť, jemne doplní aj výraznejšie textílie či tapety, dokonalým prvkom bude aj v neutrálne ladených interiéroch.

Vďaka jemnému vlasu bude vhodný aj do spálne či detskej izby, jeho pevnosť a odolnosť oceníte ale aj v predsieni.

Koberec Wolly vás jednoducho nesklame, vykúzlite s ním vo vašom domove útulnú atmosféru.

Kusový koberec Wolly
Pozrite sa na všetky kusové koberce wolly

Súvisiace články z kategorie Kusové a metrážne koberce

Certifikát Öko-Tex: záruka nezávadnosti a udržateľnosti

Certifikát Öko-Tex: záruka nezávadnosti a udržateľnosti

 

Certifikát Öko-Tex zaručuje, že koberce neobsahujú škodlivé látky, boli vyrobené ekologicky a spĺňajú vysoké štandardy kvality a trvanlivosti. Koberce s týmto certifikátom sú bezpečné pre zdravie, šetrné k životnému prostrediu a zaručujú etickú výrobu s transparentným pôvodom.
Čítať viac
Patchwork koberce: Krása, história a nadčasovosť

Patchwork koberce: Krása, história a nadčasovosť

 

Patchwork koberce sú unikátne vďaka svojej dlhej histórii. Dodnes sa vyrábajú ručne spojením menších častí rôznych kobercov z materiálov ako vlna, bavlna či hodváb, čo zaručuje ich originalitu a odolnosť. Sú veľmi univerzálne a skvele sa hodia do rôznych interiérov, kde oživujú priestor svojou farebnosťou a originalitou.
Čítať viac
Aladinov kabinet kurióznych kúskov

Aladinův kabinet kuriózních kousků

 

Vybrali sme pre vás neobvyklé a originálne koberce a rohožky, ktoré svojim jedinečným dizajnom zaujmú nielen milovníkov bizarných vecí. Každý kúsok ponúka jedinečný zážitok a nápaditý spôsob, ako vyjadriť osobitý štýl a záľuby.
Čítať viac